Home » Rataplan

 

 

Fietspoint station Assen is onderdeel van Rataplan nederland

Rataplan fiets

Sinds 2007 beheert Rataplan Fiets stallingen voor de NS en verschillende Gemeenten. Deze stallingen worden bemand door reguliere werknemers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier komen zij, in combinatie met een technische opleiding, dichter bij een reguliere arbeidsplaats.

Op dit moment beheren wij 18 stallingen waar u terecht kunt voor stallingskaarten, fietsreparatie en verhuur van eigen en OV fietsen

Voor meer informatie en openingstijden van al onze vestigingen ziewww.staluwfiets.nl

 

Rataplan biedt kansen voor mens & milieu

 

Stichting Rataplan geeft vorm aan een keten van bedrijven waarbij zij het belang van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en/of leerlingen in het kader van een opleiding en het belang van een beter milieu voorop stelt.

De visie / ambitie van Rataplan:

 

Vanuit betrokkenheid bij maatschappelijke behoeften wil Stichting Rataplan een vernieuwende en ondernemende organisatie zijn die zoveel mogelijk kansen creëert voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en een duurzame bijdrage levert aan een schoner milieu door afvalscheiding, hergebruik en recycling.

 

Stichting Rataplan wil in de diepte (landelijk) en in de breedte (ontwikkelen van andersoortige arbeid) uitbreiden op het gebied van duurzaam ondernemen, passend bij haar identiteit en maatschappelijke positie.

 

De ambitie hierbij is om het aantal dienstverbanden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en stageplaatsen voor leerlingen in het kader van een opleiding uit te breiden door nieuwe kringloopwinkels en fietsenstallingen te openen.

 

Rataplan Nederland 
Hoofdkantoor Rataplan

Marconistraat 16

1704 RG Heerhugowaard

0224 290956

e-mail: info@rataplan.nl

 

U kunt ons vinden in:

Alkmaar 
Amsterdam Sloterdijk
Arnhem

Assen
Baarn
Den Bosch
Eindhoven

Emmen
Heerhugowaard

Nieuwegein
Maarssen
Spijkenisse
Wormerveer
Zaandam

Helmond

Den Helder

Haarlem